Wij zijn Spaceforward

Wij zijn Spaceforward Spaceforward brengt huurders en verhuurders bij elkaar. We denken mee over de wensen van zowel de huurder als verhuurder, ons doel is het vinden van de perfecte match. We zijn eerlijk, direct en betrokken. Spaceforward focust zich op de toekomst en wij bouwen graag langdurige relaties op met onze klanten.

Het vinden van de ideale kantoorruimte

Het vinden van de ideale kantoorruimte is niet altijd even makkelijk: komen je wensen overeen met de criteria? Bij Spaceforward helpen we je bij het in kaart brengen van het benodigde aantal vierkante meters, het vaststellen van de juiste uitstraling, de gewenste ligging en bereikbaarheid. We adviseren je ook graag over hoe de potentiƫle kantoorruimte optimaal benut kan worden. Kortom, wij adviseren en ondersteunen je gedurende het gehele traject.

Huurders die passen bij uw pand

Spaceforward is geen traditioneel makelaarskantoor. We werken met een jong, maar zeer ervaren team. Onze werkwijze is informeel, maar vakkundig. Dit zie je terug in de partijen waar wij mee samenwerken; succesvolle, hardwerkende ondernemers met een passie.

Management team

Susan van den Hurk

Commercieel Directeur Eindhoven