Nieuwezijds Voorburgwal 296-298

Amsterdam Centrum ● 15 tot 100 m2

SpaceForward

Spaceforward Amsterdam
+31 (0)6 414 34 101

Samenvatting

  1. Volledig gerenoveerde aaneengesloten kantoorpanden gelegen in Amsterdam centrum
  2. 15 tot 100 m2
  3. Liften, glasvezel internet, vergaderruimtes, LED verlichting
  4. Gelegen nabij NS Station Amsterdam Centraal.
  5. Unitprijs vanaf €950
  6. Inclusief huurprijs
  7. 6 maanden tot 10 jaar

Het pand

Het pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal heeft een bijzonder uitzicht over het centrum van Amsterdam, en een totaal vloeroppervlak van 1.278 m2 verdeeld over 6 verdiepingen. Het pand is volledig gerenoveerd en heeft een nette en representatieve uitstraling. Deze unieke locatie bestaat uit twee aaneengesloten panden en is zeer karakteristiek.

Voorzieningen

Het pand heeft veel voorzieningen en is volledig gerenoveerd; liften, vergaderruimtes, pantry's per verdiepingen en bijzondere zolderruimte. Het pand ligt op ca. 15 minuten loopafstand van NS Station Amsterdam Centraal, en gelegen nabij veel tram- en bushaltes. De ringweg is binnen 20 minuten bereikbaar.

Ruimtes & prijzen

De kantoorruimtes worden turnkey opgeleverd en hebben een ruime uitstraling, PVC vloeren en LED verlichting. De ruimtes zijn allemaal erg ruim en hebben een strakke afwerking. Verder hebben alle ruimtes grote ramen waardoor er veel natuurlijk daglicht binnenkomt. Kantoorruimtes mogen volledig naar eigen wens en inzicht ingericht worden.

De huurprijs van alle units zijn all-in servicekosten en beschikbaar vanaf €950,- per unit per maand, exclusief BTW. Het minimale huurtermijn bedraagt 6 maanden met een minimale verlening van 6 maanden. Andere huurtermijnen bespreekbaar bv. 5 jaar met verlenging 5 jaar.

X
Stel een vraag
X

Bericht verstuurd!