Gebouw Microlab, Kastanjelaan 400, Strijp S

Eindhoven Strijp S ● ca 12 m² tot 750 m²

Susan van den Hurk

Spaceforward Eindhoven
0641434101

Samenvatting

  1. Gerenoveerde ruimtes voor creatieve makers. Gelegen in de industriële wijk Strijp-S
  2. ca 12 m² tot 750 m²
  3. LED verlichting, te openen ramen, airconditioning en centrale verwarming, gezamenlijke pantry
  4. op ca 5 minuten rijden van de op- en afritten van de A2 station Strijp S op 5 minuten lopen
  5. Vanaf € 250 per maand all-in
  6. Inclusief huurprijs
  7. Vanaf 3 maanden - andere termijnen in overleg

Het pand

Microlab een co-working/makerspace met momenteel ruim 450 members. Er zitten ondernemingen van verschillende soorten en maten. Beginnend bij éénpersoons onderneming tot ondernemingen van zestig personen. Deze members verschillen van medische start-ups, meubelmakers, hardware ontwikkelaars, lassers tot aan escape room-bouwers, een tattooshop en grafisch ontwerpers.

Voorzieningen

Parkeren: Voor en rondom het microlab is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, de kosten voor een parkeerabonnement bedragen € 64,80 per maand (5 werkdagen van 00:00 tot 24:00 uur). Daarnaast zijn er ook verschillende laadpalen aanwezig voor het opladen van uw elektrische auto. Voorzieningen: - Vergaderkamers - Community space met keuken - Klimaatbeheersing (verwarming en koeling) - Event space - Koffie/thee - Bier van de tap - Led-verlichting - Kantelramen - Toiletten - + Lees meer

Ruimtes & prijzen

Diverse ruimtes beschikbaar bij co-working space "het Microlab" op het creatieve Strijp-S terrein in Eindhoven.
Door de diversiteit van verschillende bedrijven en doormiddel van de shared
facility's bruist het al bij het moment van binnenkomst van energie. Een omgeving waarin innovatie voorop staat, waar mensen elkaar inspireren en motiveren.

Er wordt gewerkt met abonnementen per werkplek per maand. Afhankelijk van de plek in het pand en het type werkplek, kosten deze tussen de 250 en 325 euro. In het abonnement inbegrepen zit je werkplek en gebruik van het volledige pand met onder andere koffie, thee, bier, internet, diverse vergaderruimtes, hangplekjes en werkplaatsen voor hout, metaal en keramiek. Dus geen huurovereenkomst, maar een abonnement, omdat er meer wordt geboden dan enkel een simpel kantoor of een werkplaats. Vergelijk het maar met een hotel voor bedrijven: je bent hier van alle gemakken voorzien!

Voor elk soort Member hebben wij een passende ruimte. Hieronder zie de verschillende abonnementen die er zijn binnen Microlab:
· Werkbank:
Voor €175 per maand heb je een eigen verrijdbare werkbank met beperkte opslag voor je werk of gereedschap. Deze opslag is in de werkbank. Met deze membership heb je toegang tot de werkpleinen en werkplaatsen.

· Atelier:
Voor €275 op begane grond en €250,- op etage per maand heb je een afsluitbaar atelier van circa 12m2 met toegang tot de werkpleinen en werkplaatsen.

· Dedicated desk:
Het is een vaste plek voor € 250,- per maand aan één van onze gedeelde tafels op de 3e en 5e etage. Hierbij zitten gebruik van de spreekkamers inbegrepen. Je krijgt een bureauplek en Herman Miller stoel in bruikleen.

· Kantoor:
Afhankelijk van de locatie in het pand is een kantoorruimte €250 tot €325 per werkplek per maand. Het is een afsluitbaar kantoor die je met je eigen meubels kan inrichten. Elk kantoor heeft een bepaalde capaciteit en begint vanaf 2 personen tot 10 personen of groter.

Meer informatie
Spaceforward Eindhoven
Victoriahof 44
5611 BP Eindhoven
Tel. 06-41434101

X
Stel een vraag
X

Bericht verstuurd!